Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
  Citoweb - CMS
 
Algemeen
Een website is onontbeerlijk voor u als eigenaar/beheerder. Het is uw uithangbord, de etalage waarin u zich presenteert aan bezoekers. Een website maken is niet zo eenvoudig; er komt veel techniek bij kijken.
 
Gefeliciteerd met uw keuze voor het CMS Citoweb. Cito is Latijns en betekent ‘snel’. CMS is een afkorting van: Content Management System, waarmee u zelf uw website kunt bouwen, aanpassen en uitbreiden. Werken met Citoweb leidt zeer snel tot verbluffende resultaten die u helemaal zelf maakt.
 
Houdt rekening met de gemiddelde smaak van toekomstige bezoekers aan uw website. Maak de site niet te afwijkend omdat u dat nu net zo mooi vindt.
 

Het CMS van Citoweb zorgt ervoor dat vrijwel alle techniek voor u wordt afgehandeld.
Wat moet u zelf doen:
  • Teksten opstellen en invoeren.
    Dit mag geen probleem zijn. Per slot van rekening wordt in deze moderne tijd veel op de computer, tablet en smartphone beschreven.  U kunt de teksten zelfs eerst in Word intypen als u dat eenvoudiger vindt, maar de editor van Citoweb werkt eenvoudiger en bovenal veel sneller.
  • Een logo (laten) maken en in het CMS plaatsen.
    Dit is al een tikkeltje lastiger. U kunt een logo (laten) maken dat voldoet aan specifieke eisen, vermeld in het betreffende hoofdstuk. Denk hier niet te makkelijk over: uw logo heeft een prominente plek bovenaan elke pagina en is bijna letterlijk het uithangbord van uw website. Als u niet in staat bent zelf een logo te maken en heeft u geen familie of vrienden die u goed kunnen helpen, neem dan contact op met Citoweb, misschien kan er dan iets geregeld worden.
  • Foto’s uitzoeken die u op uw site wilt plaatsen.
    Een foto van uzelf - bezoekers zien dat graag -  maar ook van uw producten, mededelingen, blogs en andere relevante zaken. Ook de foto’s moeten aan specifieke eisen voldoen (zie weer het betreffende hoofdstuk).
 
Als bovengenoemde zaken gerealiseerd zijn, dan wordt het tijd voor actie en kunt u het CMS opstarten, maar let op: ga nooit gehaast te werk en klik niets aan, als u niet zeker bent van uw zaak!
 
- Powered by Citoweb -